модель схуднення новини

Більше не plus size? Ешлі Грем помітно схудла і похвалилася новими параметрами

Сейчас читают: 704
hochu.ua

Одна з найзнаменитіших моделей у категорії "plus-size" Ешлі Грем вразила шанувальників серйозними змінами у фігурі. Зірка модної індустрії несподівано для багатьох схудла і поділилася результатами свого "перевтілення".

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Ешлі Грем поділилася відео в обтислій міні-сукні. На кадрах зірка модних кампейнів танцювала на ліжку, демонструючи своє кардинальне схуднення.

Читати також Світлана Тарабарова помітно схудла після нещодавніх пологів: як зараз виглядає співачка (ФОТО) Судячи з усього, після народження трійнят модель вирішила перекваліфікуватися з категорії "plus-size", склавши конкуренцію манекенницям зі стандартами 90-60-90.

І хоча сама Ешлі поки що не коментує подібні здогадки фанатів, судячи з усього вона не планує зупинятися на досягнутому і продовжує скидати кілограми.Варто зазначити, що нещодавно в Мережі стали поширюватися чутки, ніби Ешлі Грем зловживає препаратом оземпік.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA