Україна уроки НОВОСТИ урок Україна

«З турботою про Землю»: в Україні розробили відкритий урок до Дня Землі

Сейчас читают: 609
womo.ua

До Всесвітнього дня Землі, 22 квітня 2021 року, телеканал ПЛЮСПЛЮС разом з партнерами Громадською спілкою «Освіторія» та Всесвітнім фондом природи WWF-Україна розробили всеукраїнський відкритий урок на екологічну тематику – «З турботою про Землю».

Урок піднімає важливі питання бережливого ставлення до природних ресурсів та навколишнього середовища, розповідає про шкідливі та вчить корисним екозвичкам.

Зміст уроку включає епізоди анімаційного проєкту ЕКО ПЛЮСПЛЮС, створеного телеканалом ПЛЮСПЛЮС, а саме – про ліс та дерева. Таким чином, ПЛЮСПЛЮС продовжує комунікувати про важливість розвитку звичок, які вчать турботі про середовище, в якому ми живемо. Іванна Найда, генеральна продюсерка нішевих телеканалів 1+1 media, коментує: «Круто, і не інакше, що ми продовжуємо об’єднуватися з такими однодумцями як наші партнери відкритого уроку – Освіторія та WWF-Україна, та створювати навчальні проєкти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA