дети конкурс

В Україні відбувся масштабний дитячий літературний конкурс: дивіться, як це було (ФОТО)

Сейчас читают: 820
hochu.ua

Днями завершився Всеукраїнський конкурс читців, в якому взяли участь 119 дітей з різних куточків України. Як пройшла подія? Дивіться у нашому матеріалі?У непростий час пандемії COVID-19, коли у дітей не так багато можливостей для самовираження і творчої реалізації, команда пізнавально-розважального шоу для дітей "Kid-Світ" запустила Всеукраїнський конкурс читців.

За правилами потрібно було записати коротке відео, на якому дитина читає свій улюблений вірш українського автора.Подія викликала велику зацікавленість серед дітей.

Всього в конкурсі взяло участь 119 дітей з різних куточків України — як міст-мільйонників, так і невеликих селищ. Вік учасників варіювався від 3 до 15 років.Ми побачили величезний відгук.

Дітям зараз не вистачає подібних конкурсів. Ми з командою хотіли активізувати дітей, які знаходяться на дистанційному навчанні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA