З чим подавати млинці на Масляну: ТОП-7 смачних ідей

Сейчас читают: 988
liza.ua

Святкування Масляної вже близько. Цілих сім днів, з 8 по 14 березня, можна буде ласувати рум’яними млинцями та оладками. Щоб за тиждень млинці не приїлися, журнал «Ліза» пропонує трохи поекспериментувати з доповненнями до них.Мед, варення і сметана — ось все, що зазвичай приходить на розум у поєднанні з млинцями.

Деякі ще люблять полити кленовим сиропом або розтопленим маслом. Однак варіантів начинки набагато більше. Лови сім ідей, з чим подавати млинці на Масляну.Рецепт простий: перемішати сметану з цукровою пудрою і додай нарізаний або подрібнений банан.

Такий соус стане відмінним доповненням до оладок і стане в нагоді для ситного сніданку або святкового десерту.У якості начиння можна використовувати й інші фрукти або ягоди.

Щоб здивувати гостей, розмісти на одній страві відразу кілька варіантів млинчиків з різними доповненнями.Доведи до кипіння в невеликій каструлі 1 склянку вишневого соку з 2 ст.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA