магия блины гадание

Ворожіння на млинцях на Масляну: дізнайся свою долю

Сейчас читают: 550
liza.ua

Кажуть, на Масляний тиждень потрібно не тільки пекти млинці, а й по них ворожити. І найвдалішим для цього днем ​​є субота. Не прогав можливість зазирнути в майбутнє — ми розповімо, яким має бути ворожіння на млинцях на Масляну!Уважно стеж за тим, яким вийшов перший млинець, який ти спекла в Масляний тиждень, адже по ньому можна дізнатися свою долю.Якщо він легко перекинувся, ти станеш заміжньою жінкою вже в цьому році.

Якщо млинець, як у відомій всім приказці, вийшов грудкою, ти ще три роки просидиш в дівках.Рівні краї млинця говорять про те, що союз буде щасливим.

Якщо краї рвані — тобі варто краще придивитися до обранця. Бути може, він тобі не пара.Крім того, скільки дірочок у першого млинця, стільки діток у тебе буде.Простеж уважно за тим, хто з’їсть перший млинець.

Якщо він був з’їдений чоловіком, значить в сім`ї пануватимуть мир, взаєморозуміння. А ось якщо млинець з’їсть жінка, то чекай експресії і можливих недомовок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA