Євген Клопотенко місто Токіо бар здорова їжа фермерство їжа львів Євген Клопотенко місто Токіо

Євген Клопотенко відкрив концептуальний попап-бар у Львові

Сейчас читают: 949
womo.ua

Український шеф-кухар Євген Клопотенко і співзасновниця компанії «Нова пошта» Інна Поперешнюк відкрили у Львові концептуальний фермерський попап-бар «Інші.

Бар». В закладі продають алкогольні коктейлі з фермерських продуктів. Бар «Інші» відкрився ще в 2022 році. Його формат визначають як попап: гостей приймають у вечірньому режимі по четвергам, п’ятницям й суботам. Читайте також: Український ресторан пригощав гостей у резиденції прем’єр-міністра Британії Щодо алкогольних напоїв, то їх подають у «незвичних концептуальних келихах» задля повного занурення в атмосферу, а виготовляють з овочів та фруктів, щоб сприяти розвитку й популяризації фермерських продуктів серед українців. Читайте також: «Якщо ви хочете якісно жити, дочекатися Перемоги і не потрапити до онкоцентру, ви маєте їсти» — дієтолог Людмила Гончарова Коктейлі зроблені на основі пшениці, вʼяленого гарбуза й кропу, квашених огірків і фермерських суниць.

До напоїв подають сети українських закусок: білково-горіхові чипси з буряком, беконом і копченим крем-сиром, лемішки з корицею, сирним мусом і яблучним соусом, а також картопляний чипс із фореллю, петрушкою й огірком. Читайте також: У Токіо відкрили перший український ресторан В оздобленні інтерʼєру використали сіно, мішковину й свіжу городину.

У закладі показують старі документальні й художні фільми. The post Євген Клопотенко відкрив концептуальний попап-бар у Львові appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA