місто Маріуполь місто Мариуполь окуповані території війна Росії проти України війна в Україні місто Маріуполь місто Мариуполь

У Львові створили віртуальний тур Маріупольським драмтеатром: фото

Сейчас читают: 751
womo.ua

У Львові студія «Skeiron» створила 3D-тур Маріупольським драматичним театром. У межах проєкту «#SaveMariupolHeritage» планують «відновити» усі пошкоджені пам’ятки міста.

Про це повідомляється на сайті Skeiron. Зазначається, що після звільнення Маріуполя 3D-моделі будівель зможуть використовувати реставратори під час відбудови. Читайте також: Український прорив 2: ЗСУ отримають інфраструктуру, що забезпечує гендерну повагу до військовослужбовиць в рамках мандату ООН «Жінки, мир та безпека» Читайте також: Перетин кордону: нові правила виїзду за кордон для митців 3D-тур Маріупольським драматичним театром було створено у співпраці з Center for Spatial Technologies з використанням передової технології фотограмметрії.

Спеціалісти зробили зображення екстер’єру та інтер’єру театру, а потім перетворили їх на 3D-модель із картою глибини. Фото: Skeiron Читайте також: росія не хоче віддавати з полону поранених і жінок: подробиці Нагадаємо, що 16 березня 2022 року загарбники цілеспрямовано скинули авіабомби на драматичний театр у Маріуполі, попри величезний напис «ДІТИ».

За попередніми даними, загинули близько 600 людей. The post У Львові створили віртуальний тур Маріупольським драмтеатром: фото appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA