Як при хронічній втомі працівників зберегти лідерські позиції компанії: поради Ренати Дельпорте

Сейчас читают: 124
womo.ua

Війна понад рік триває не лише на території нашої держави, але й у головах та серцях людей. Наслідком цього явища стає хронічна втома.

В якому випадку такий стан допоможе подолати правильна організація робочого дня самим працівником? Які успішні практики, запропоновані компаніями, сприяють збереженню ефективності команд?

Відповідає Рената Дельпорте — SVP HR у SoftServe. Рената Дельпорте  Величезною помилкою є те, що з хронічною втомою ми прагнемо вдіяти так, як у випадку з фізичною втомою Що таке хронічна втома працівника, за версією працедавця? Хронічна втома — це не втома через пікове разове навантаження,  після якого людина відновить сили за вихідні.

Йдеться про накопичену втому внаслідок навантаження, яке триває безперервно протягом тривалого часу. Як наслідок навіть після завершення періоду пікової праці працівник все одно почувається втомленим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA