війна Joko Blend

Як розвивати український бізнес під час війни: інтерв’ю зі співзасновницею компанії ProCare

Сейчас читают: 515
womo.ua

Компанія ProCare є виробником і дистриб’ютором брендів Joko Blend, Barbers, Shelly, Tink, Touch Protect, Medosan. Вся продукція створена з натуральних компонентів, а рецепти засновані на прогресивних технологіях та інноваційних інгредієнтах високої якості.

Procare продовжує інвестувати в український ринок, під час війни компанія добудувала нові потужності, отримала міжнародну сертифікацію та сформувала нову команду.

Докладніше про це розповіла Марина Каган, співзасновниця компанії ProCare. До війни ми не були готові, проте зробили максимум  Упродовж усього часу ми перебували у запереченні можливої війни та відсували підготовку до неї на другий план.

У моєму інформаційному полі більшість поводилася так само. Повертаючись у спогадах назад, думаю, що я взагалі абстрагувалася, хоча вже тоді було зрозуміло, що ситуація дуже бентежна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA