Україна суд розлучення Україна

Як розлучитися та позбавити батьківських прав, перебуваючи за кордоном: поради Марини Легенької

Сейчас читают: 417
womo.ua

З перших днів війни українки з дітьми опинились у вимушеній міграції. Ті, хто не мали підтримки від чоловіків протягом тривалого часу, все частіше починають процедуру розлучення, вважаючи, що батько фактично кинув власну дитину напризволяще.

Деякі жінки пішли далі: дослідивши соціальні пільги за кордоном, вони вирішили полегшити процес натуралізації та отримання статусу одинокої матері, позбавивши батьківських прав колишнього чоловіка.

Чи можна розлучитись у закордонних судах? Чи позбавлять батьківських прав за відсутності відповідача? Відповіді знає віцепрезидентка ГО “Ла Страда-Україна” Марина Легенька.

Віцепрезидентка ГО “Ла Страда-Україна” Марина Легенька Юрисдикція щодо розлучення та позбавлення батьківських прав належить Україні Чи передбачена можливість заочного розлучення з чоловіком у закордонних судах, коли жінка вже перебуває з дитиною в певній державі, а чоловік – в Україні ? Юрисдикція даної справи належить виключно Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA