Онлайн діти виховання війна навчання

Виховання у війну: Як мотивувати дитину навчатись онлайн

Сейчас читают: 259
womo.ua

Координаторка благодійного фонду “Зростай в родині”, фахівчиня сфери соціального захисту дітей-сиріт та сімей з дітьми Євгенія Федорчук Ситуація в Україні ставить під загрозу безпечне навчання дітей у школі, тому батькам та особам, що їх заміняють, варто подбати про альтернативну форму навчання.

Проте через суттєві відмінності між двома формами навчання дорослі часто стикаються з низькою мотивацією дітей навчатись дистанційно.

Та онлайн — таке ж навчання, як і офлайн, і потребує серйозного підходу з боку дорослих і дітей. Про те, як заохотити дитину навчатися онлайн, розповідає координаторка благодійного фонду “Зростай в родині”, фахівчиня сфери соціального захисту дітей-сиріт та сімей з дітьми Євгенія Федорчук.

Насамперед дорослим потрібно організувати навчальний простір для дитини. У неї має бути індивідуальне робоче місце. Ідеально, коли це окрема кімната.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA