Люксембург українські фільми фільми Велика Британія Люксембург

«Подвійний іммельманн»: у Люксембурзі та Великій Британії показали український фільм про війну на Донбасі

Сейчас читают: 320
womo.ua

У Люксембургу та Великій Британії відбулися допрем’єрні покази повнометражного фільму-дебюту української режисерки Віри Яковенко «Подвійний іммельманн».

У фільмі розповідається про війну на Донбасі, яка почалася ще 2014 року, та нову реальність мешканців «сірої зони», котрі намагаються пристосуватись до життя у нових умовах.

Про це повідомили у пресслужбі Державного агентства з питань кіно. За словами авторів фільму, образ «Подвійного іммельманну» — це алегоричне вираження тих непростих процесів, які проходять і громадяни, і сама країна під час війни, і надмета цього віражу «до точки повернутись і людиною лишитись». Читайте також: Названі українські фільми, які отримали нагороди на Берлінале Також чорно-білий фільм розповідає про війну на Донбасі, яка почалася ще 2014 року, та нову реальність мешканців «сірої зони», котрі намагаються пристосуватись до життя у нових умовах.

У центрі сюжету — члени екіпажу українського літака, що збили російські військові, які встигли вистрибнути з парашутами, але  приземлилися на окупованій території.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA