школа волонтерство навчання жінки

Стартувала реєстрація на безкоштовну онлайн-школу для волонтерів

Сейчас читают: 921
womo.ua

Розпочалася реєстрація на безкоштовну Всеукраїнську онлайн-школу для волонтерів, яка вже дев’ятий раз поспіль проводиться міжнародною волонтерською мережею Volunteer Community.

Навчання стартує 27 березня. Читайте також: В Україні запускають чотири офлайн-хаби для жінок-підприємиць Стати учасником онлайн-школи можуть усі українці – незалежно від віку, навичок та вмінь, досвіду у волонтерській діяльності та міста проживання.

Як зазначають організатори, цього разу головний акцент в навчанні вони зробили на волонтерській етиці і проблемах вигорання і втоми під час кризи. Читайте також: WomenINTrade EUA: в Україні запустили проєкт для налагодження зв’язків українських МСП з нідерландськими партнерами Програма курсу складається з семи тематичних інформаційних блоків та трьох неформальних зустрічей за напрямами волонтерської діяльності.

Заняття триватимуть 60-80 хвилин двічі на тиждень у записі, тож переглянути їх можна у будь-який зручний час. На зустрічах можна поспілкуватися з однодумцями та поставити запитання лекторам і менторам курсу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA