Наталія Самойленко діти дієтолог Наталія Самойленко

Здорове майбутнє починається зі сніданку. Перша українська книга про виховання харчування

Сейчас читают: 770
womo.ua

Культура харчування має прищеплюватися з дитинства, вважають експертки з дієтології та ендокринології Наталія Самойленко та Анна Бєлокоз.

Проте часто батьки скаржаться, що знайти притомну інформацію від українських спеціалістів не надто легко. Цьогоріч у видавництві Yakaboo Publishing вийшла книга «Виховання харчування.

10 кроків до здоров’я вашої дитини». Авторки діляться найсвіжішою інформацією про здорове харчування дітей, рецептами та медичними дослідженнями.

Наталія Самойленко, лікарка у сфері дієтології та ендокринології, зіркова експертка з розроблення програм здорового харчування, розповідає про найчастіші помилки у харчуванні, а також чому сніданок  є запорукою сталого розвитку.  Ідея книги — командна робота  До нас зверталося багато батьків із запитами щодо культури здорового харчування та проханням порадити дотичну літературу, рецепти тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA