місто Київ місто Париж українська музика Океан Ельзи прем'єра місто Київ місто Париж

«Весна»: гурт «Океан Ельзи» презентував нову пісню та зворушливий кліп

Сейчас читают: 567
cosmo.com.ua

Океан Ельзи. Київ. «Весна» в січні. Аполлінер. Верлен. Рембо. Париж і міст Мірабо. Саме такий оригінальний склад творців, міст, країн, історій зустрілись у новій роботі улюбленого гурту країни — синглі «Весна».

Тема весни — як відродження, кохання, перемоги, оновлення — не нова для «Океанів». Святослав Вакарчук, автор пісні, лідер ОЕ, розповідає, що ця пора року є особливою для нього, тому в репертуарі групи стільки пісень, присвячених весні:  «Мабуть, оскільки я народився і перший свій подих зробив навесні — це на рівні підсвідомого.

Для мене ця пора — це щось неймовірне. Я живу заради весни, заради того, щоб знову відчути її, в прямому і переносному сенсі, як оновлення.

Це дуже важливий момент мого життя щороку». Але не тільки стан оновлення, асоціюється у музиканта з улюбленою порою, вона також викликає інші емоції:  «Весна — це кохання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA