книги vivat

4 книжкові новинки у жанрі нон-фікшн, які прокачають твої навички та навчать новому

Сейчас читают: 782
cosmo.com.ua

Книжкові запаси закінчились і ти якраз у пошуках того, що б почитати наступним? Радимо звернути увагу на новинки від українського видавництва Vivat у жанрі нон-фікшн, завдяки яким ти отримаєш безліч цікавої нової інформації, прокачаєш власні навички і вміння та надихнешся на нові звершення. «Нове мислення.

Від Айнштайна до штучного інтелекту: наука і технології, що змінили наш світ» Даґоґо Олтрейд Ця книжка розповість, як змінювався наш світ разом з ідеями, що вийшли за межі звичного уявлення про повсякденні речі: від батарейок, фотографій і літальних апаратів до перших відеоігор, становлення Microsoft і Apple та зростання ролі соцмереж.

Від часів промислової революції до сьогодення людство безперервно створювало й винаходило нові способи поліпшити життя, і цей шлях точно ввійде в історію.

А ще книжка неабияк здивує і переверне ваше уявлення про те, звідки з’явилися автомобілі, комп’ютерні програми чи штучний інтелект. «Розум без меж!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA