Ельза Хоск Стиль Мода тренди 2022 Ельза Хоск

Широкі джинси, лофери на тракторній підошві та інші тренди весни 2022 у новому образі Ельзи Хоск

Сейчас читают: 565
cosmo.com.ua

Незважаючи на те, що до весни залишився ще майже місяць, зірки street-style, які змучились чекати, вже демонструють, що ми будемо носити у новому теплому сезоні.

Так, днями Ельза Хоск показала відразу декілька must-have весни 2022 у своєму новому образі (фото шукай тут). Отже, що повинно бути у твоєму базовому весняному гардеробі за версією моделі і не тільки:  Широкі джинси із завищеною талією. Універсальна модель, яка чудово поєднується практично з усім і робить ноги візуально довшими.

До того ж, це справжня класика, яка не втратить актуальності ніколи, тож у неї однозначно варто інвестувати. Sinsay Лофери з тракторною підошвою. Така підошва цієї весни буде серед головних взуттєвих трендів — ми будемо бачити її не лише на грубих черевиках, а й на кросівках і лоферах.

Носити такі можна як самі по собі, так і з високими шкарпетками, як це робили минулої весни Хейлі Бібер, Кайя Гербер і не тільки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA