Україна книги діти виховання психологія поради Україна

Уривок з книги: «Життя і втрата: як допомогти дітям, які горюють»

Сейчас читают: 876
womo.ua

Книга американської психотерапевтки Лінди Ґолдмен «Життя і втрата», що вийшла у видавництві «Риби на даху»,  охоплює широкий спектр тем, які спричиняють дитяче горе: втрата рідної людини або власних здібностей, втрата оточення або домівки, розлучення батьків або розлука з рідними через військову службу, хвороба або еміграція, депортація або всиновлення тощо.

Авторка надає детальні рекомендації, як підтримати дитину в горі, створити для неї можливість опрацювати свою втрату й знайти спосіб продовжити повноцінне життя.

Завдяки цій книзі українські діти, які горюють, зможуть отримати справжнє розуміння і реальну допомогу. Упродовж десятиліть книга «Життя і втрата»  була посібником, на який лікарі-практики покладалися як на повний і деталізований виклад багатьох питань, з якими стикаються діти у своєму горюванні, а також як на сумлінне дослідження взаємозв’язків між непрожитим горем, успішністю у навчанні й відповідальною громадянською позицією.

Класичне видання з новою передмовою авторки переносить це дослідження у ХХІ століття й наводить переконливі докази того, що горюють не лише діти, які зазнали особистої втрати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA