місто Париж уривок уривок з книги читання Видавництво книголав дозвілля вибір редакції місто Париж

Перемоги та виклики мальовничого Парижу: читаємо уривок із книги «Паризька кулінарна школа»

Сейчас читают: 300
womo.ua

Весняний Париж, де романтика переплітається з кулінарними відкриттями: від навчання в кулінарній школі до прогулянок старовинними вуличками, площами і крамничками; від обідів у затишних ресторанах до закупів на найвідоміших продуктових ринках, дегустація витончених сирів і вина — це місто пропонує неперевершену можливість перезавантажитися і почати все з чистого аркуша.

Тут, серед ароматів і краси Парижу, кожне зранене серце, що шукає себе, обов’язково віднайде новий шлях і натхнення. Для Ґабі Пікабеа та Кейт Еванс навчання в Паризькій школі Сільві Морел — не лише можливість навчитися готувати, а й старт нового життя.

Кейт намагається впоратися із розлученням і зрадою колишнього чоловіка, а Ґабі, австралійська художниця, бореться з творчим блоком.

Але не тільки їхні життя потребують перезавантаження. У Сільві Морел також не все йде за планом: хтось переслідує її, поширює чутки у соціальних мережах, і навіть пише скарги до департаменту охорони здоров’я, що ставлять під загрозу її бізнес.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA