книги психологія література українською вибір редакції

Книги, які допоможуть навести лад у житті

Сейчас читают: 478
womo.ua

«Книги — це унікальна портативна магія», — стверджує Стівен Кінг. Аби навести лад у власному житті вам знадобиться трішки магії у вигляді цікавої літератури про стоїцизм.

В сьогоднішніх реаліях, де щоденний стрес та нерви, ми все більше намагаємось втекти від реальності. В деяких випадках це дієвий спосіб захистити свою психіку, але в інших —  відтермінування неминучого.

Сьогодні хочемо порадити книги, які допоможуть розібратися в собі, зі своїми емоціями та навести лад у житті. Читайте також: 5 книг, які знищать вашу лінь Монах, який продав свій «Феррарі» Робін Шарма «Монах, який продав свій «Феррарі», — найвідоміша мотиваційна книга Робіна Шарми, що стала бестселером у багатьох країнах світу!

У цій книзі, яка у багатьох країнах світу стала справжнім бестселером, Робін Шарма у формі притчі виклав незвичайну історію Джуліана Ментла — адвоката-мільйонера, на долю якого випало пережити сильну духовну кризу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA