Япония аниме кіно МАНГА мультфільми для дорослих Япония

20 аніме, які краще не дивитися вночі

Сейчас читают: 975
womo.ua

Аніме — одна з найпопулярніших анімацій у світі, призначена для дорослих або ж підлітків. Сьогодні ми зібрали добірку аніме для дорослих, які можуть вас налякати.

Тому цю двадцятку японських мультфільмів краще не дивитися вночі. Топ-20 страшних аніме Платинова межа Платинова межа (Platinum End) — японська манга, написана Цугумі Оба та проілюстрована Такеші Обата. Гра короля Гра короля (King’s Game The Animation) — це аніме-телевізійний серіал, адаптація роману про мобільний телефон Ōsama Game та продовження Ōsama Game: Extreme.

Його анімує Seven. Монстр Монстр (Monster) — відома манґа Наокі Урасави і зняте за нею аніме в жанрі психологічного трилера з елементами детектива.

Аніме, зроблене студією Madhouse, транслювалося у 2004—2005 роках і складалося з 74 серій. Крім того, у 2002 році вийшла книга Наокі Урасави Another Monster («Ще один монстр»), де події описані з точки зору стороннього спостерігача — австрійського репортера. Театр мороку  Театр мороку (Yamishibai: Japanese Ghost Stories) — японський аніме-серіал.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA