Україна эпилепсия здоров'я діти вибір редакції ефективність Україна

Як допомогти дітям з епілепсією у навчальних закладах?

Сейчас читают: 574
womo.ua

Епілепсія – найпоширеніше неврологічне захворювання у світі, яким хворіє понад 50 млн. людей. Під час війни кількість епілептичних нападів збільшилась, адже стрес провокує їх прояв та інтенсивність.

Діти з епілепсією часто стикаються з булінгом та нерозумінням в школах, а також невчасно та неякісно наданою допомогою. Експерти громадської організації «Епіпросвіта» разом зі студією онлайн-освіти EdEra розробили спеціалізовані навчальні матеріали для вчителів, задля підтримки та допомоги учням з епілепсією.

Проєкт «Все про епілепсію: матеріали для освітян» має на меті розповісти про хворобу, її симптоми, а також про методи надання першої допомоги під час нападів. «Епілепсія — хвороба, яка може вразити кожну людину незалежно від віку та способу життя, але кожна людина і дитина має право на освіту та підтримку.

Саме щоб знизити рівень стресу вчителя у складні часи ми вирішили розробити матеріали, які допоможуть швидко зорієнтуватись та надати якісну допомогу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA