Україна Подкаст кар'єра новини натхнення дозвілля Україна

Короткий зміст: з’явився подкаст про книги без страхів та табу

Сейчас читают: 249
womo.ua

Школа попкультури Skvot запустила літературний подкаст “Короткий зміст”. Його мета – популяризувати комфортне читання без страхів і табу та дослідити попкультурний аспект на тлі розвитку української книжкової індустрії. “Короткий зміст” – це не експертна розмова про літературу з представниками різних напрямів попкультури: журналістики, мистецтва, креативного бізнесу, дизайну, реклами, кіно тощо.

У ньому не обговорюють складні теми і приховані сенси, закладені письменниками між рядків. Натомість його автори пропонують слухачам легку бесіду, ніби з другом, який поділяє думку про читання як частину комфортної рутини, де немає місця для перегонів, тиску чи вимог.

Ведучою “Короткого змісту” стала креаторка Марина Чернявська. “Ідея подкасту виникла з дуже особистого переживання. Я багато років працювала в креативній рекламі, але завжди читала і цікавилась літературою.

Пару років тому мені пощастило попрацювати з кількома книжковими проєктами і зануритись в тему трошки глибше: познайомитися з ключовими постатями індустрії, побачити широку аудиторію читаючих українців, дослідити контент на тему.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA