Софи Лорен місто Софія жінки кіно знаменитості успішна жінка вибір редакції Софи Лорен місто Софія

Перші: «Життя попереду» або довгий шлях італійської Попелюшки Софі Лорен

Сейчас читают: 933
womo.ua

Сьогодні складно повірити, що цій розкішній, елегантній та харизматичній жінці виповнилося 90 років. Знаменита італійка з аристократичною зовнішністю народилася й виросла у злиднях, стала кінозіркою та підкорила світ.

Хоча, за словами Софі Лорен, її життя мало мало спільного із чарівною казкою, і роль доброї феї вона зіграла для себе сама. Вона стала першою жінкою, яка отримала «Оскар» за найкращу жіночу роль в іноземній стрічці.

Грегорі Пек, вручаючи їй «Оскар» за внесок у світовий кінематограф в 1991 році, назвав її «одним із справжніх скарбів світового кіно». «Принцеса моря» Втім, починалося все далеко не блискуче.

Незаконнонароджена дочка матері-одиначки, що отримала при народженні ім’я Софія Віллані Шиколоне, зростала у злиднях. Її мати, Ромільда ​​Віллані, провінційна вчителька музики, приїхала до столиці за своїм коханим інженером Ріккардо Шиколоне.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA