Україна діти освіта навчання кар'єра розвиток Україна

Школа як екосистема освітніх можливостей: Як академія GoITeens допомагає дітям бути успішними не лише в ІТ, а й у житті

Сейчас читают: 792
womo.ua

Одна з найбільших IT-академій в Україні GoITeens за 9 років роботи випустила понад 50 тисяч дітей та підлітків. Академія давно не обмежується лише викладанням програмування, а пропонує комплексну освіту, яка готує молодь до успішної кар’єри не лише в IT, а й в інших креативних сферах економіки.

Як перетворити ІТ-академію на екосистему освітніх можливостей, яка готуватиме дітей до успіху не лише в ІТ, а й у житті – розповідає Вячеслав Поліновський, СЕО онлайн ІТ-академії GoITeens для дітей та підлітків. Навчальні компоненти для розвитку особистісних навичок Інтерактивність та візуалізація  Щоб утримати увагу дітей та полегшити їм засвоєння складного матеріалу, ми використовуємо інтерактивні вправи, відеоматеріали та мультимедійні презентації.

Ці інструменти не лише залучають учнів до активної участі в навчальному процесі, а й допомагають їм краще зрозуміти абстрактні концепції та складні процеси завдяки візуалізації та мультисенсорному підходу.

Звук, візуальні ефекти та рух стимулюють різні сенсорні канали – це сприяє кращому запам’ятовуванню інформації. Саме тому такі інноваційні методи навчання є невід’ємною частиною нашої IT-академії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA