Сша New York Україна книги книголав поради розвиток натхнення Сша New York Україна

Інтригувальна, витончена, але напрочуд ніжна: читаємо уривок із роману «Коббл-Гілл»

Сейчас читают: 182
womo.ua

Книга «Коббл-Гілл» — ідеальна супутниця для затишних осінніх вечорів. Вона розповідає про спокійні, але складні взаємини, що замасковані поверхневою буденністю.

Кожна сторінка поєднує у собі меланхолію, гумор і тонкі спостереження за життям чотирьох родин у престижному районі Брукліна. Про книжку Колишня зірка музичної сцени Менді, опинившись під гнітом материнства та незадоволення своїм станом, вдається до крайнощів: вона симулює важку хворобу, аби привернути увагу свого чоловіка Стюарта, колишнього учасника бойбенду, який зараз захоплюється скейтбордингом.

Тим часом Стюарт не може втримати своїх почуттів до нової, ексцентричної шкільної медсестри Пічес, у якої є чоловік Грег — жертва розчарувань, що постійно носить шумозаглушувальні навушники.

Сусід Рой, британський письменник, який щойно переїхав до США, стикається з творчою кризою та проблемами в шлюбі з невгамовною Венді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA