Україна Південна Корея українські фільми фільми film.ua кіно Держкіно Україна Південна Корея

Український фільм «Мирний-21» покажуть у Південній Кореї та Японії

Сейчас читают: 157
womo.ua

Український фільм режисера Ахтема Сеітаблаєва «Мирний-21» побачать у Південній Кореї та Японії. Про це пише Держкіно. Читайте також: Український фільм «Україна’22: Щоденники війни» отримав приз міжнародного кінофестивалю Cannes 7th Art Awards Читайте також: Кінотеатр в Ужгороді реконструюють під ТЦ: фото Зазначається, що під час роботи стенда FILM.UA Distribution на European Film Market команда дистрибуції продала права на прокат фільму Ахтема Сеітаблаєва «Мирний-21» у Південну Корею та Японію. Читайте також: Український фільм «Памфір» переміг на Міжнародному кінофестивалі у Клівленді Фільм створений ISTMEN FILMS за підтримки Держкіно та UA Production.

Кінотеатральну дистрибуцію в Україні здійснюють FILM.UA Distribution та Kinomania Film Distribution. The post Український фільм «Мирний-21» покажуть у Південній Кореї та Японії appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA