Сша Нео українське кіно трилер Сша

Чи варто дивитись Еґреґор: рецензія на український містичний трилер

Сейчас читают: 452
womo.ua

20 квітня, на великі екрани вийшов фільм “Еґреґор” у сумісному виробництві України, Польщі та США. Сім років знадобилось команді, аби у 2023 році, попри всі негаразди та дві відстрочки, прем’єра таки відбулась.

Головну роль виконала акторка Олена Лавренюк, яка грає дочку відомого професора — Лесю Грабовську. Саме їй, на початку стрічки, повідомили про начебто самогубство батька.

Проте Леся відмовляється цьому вірити та вирушає до Львова, аби дізнатись як то було насправді. Аби не лишатись самою, жінка на допомогу кличе друга юності, батькового учня та за сумісництвом американського детектива – Артура Вайса (Омрі Роуз), який не палає бажанням їхати на інший континент, проте незабаром змінює думку, адже знаходить таємний шифр від самого професора Грабовського.

Так розпочинається розслідування вбивства Ореста Грабовського з дуже закрученим сюжетом та безліччю питань. Із перших кадрів глядачі можуть побачити актора Пашу Лі у ролі поліціянта, який працює на місці злочину, до речі картина присвячена його пам’яті, а також пам’яті постановника піротехнічних трюків Олександра Суворова.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA