Украина кинофестиваль фільми окупація кіно Украина

Про воєнні злочини росіян: український фільм «Чорнобиль 22» переміг на фестивалі у Німеччині

Сейчас читают: 155
womo.ua

Український фільм «Чорнобиль 22» здобув гран-прі на міжнародному кінофестивалі короткометражних фільмів у німецькому Обергаузені.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики. Фільм «Чорнобиль 22» створили режисер Олексій Радинський та продюсерка Люба Кнорозок в рамках проєкту The Reckoning Project: Ukraine Testifies («Свідчить Україна»). Читайте також: Злочин без покарання: українці створили величезну книгу про злочини росії Стрічка оповідає історію окупації Чорнобильської АЕС вустами її працівників, завдяки яким вдалося зберегти електростанцію. Читайте також: «Мистецтво як зброя під час війни»: в Україні покажуть фільм з Оленою Зеленською, Андрієм Хливнюком і Тарасом Тополею Зазначимо, що журі відзначило здатність режисера створювати напругу у зображенні російського вторгнення та будувати мости між історіями та ймовірним майбутнім без відвертої естетизації. Читайте також: В Україні показали фільм-розслідування, присвячений загиблій журналістці Вірі Гирич: деталі Додамо, що міжнародний кінофестиваль короткометражних фільмів в Обергаузені — найстаріший фестиваль короткого метру, що проводиться з 1954 року у німецькому місті Обергаузен.

The post Про воєнні злочини росіян: український фільм «Чорнобиль 22» переміг на фестивалі у Німеччині appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA