Люксембург місто Великое Герцогство Люксембург місто Курган фільми кіно Держкіно кіновиробництво Люксембург місто Великое Герцогство Люксембург місто Курган

Український фільм «Люксембург, Люксембург» зібрав у прокаті понад 14 мільйонів гривень

Сейчас читают: 751
womo.ua

За два вікенди прокату фільм «Люксембург, Люксембург» зібрав понад 14 мільйонів гривень. Його переглянуло 93 878 глядачів. Про це повідомляє Держкіно.

Стрічку «Люксембург, Люксембург» режисера Антоніо Лукіча переглянули загалом понад 93 тисячі глядачів. За два вікенди прокату фільм зібрав 6,59 мільйона гривень, що майже на 1 мільйон гривень більше, ніж у стартові вихідні (12-17 квітня).

Усього ж з 12 квітня фільм уже встиг заробити понад 14 мільйонів гривень. Читайте також: Український фільм «Памфір» зібрав у прокаті майже 11 мільйонів гривень Читайте також: «Блекаут.

Різдво»: в Україні зняли фільм про роботу енергетиків під час російських атак Читайте також: Український фільм «Бачення метелика» за тиждень прокату зібрав значну суму Головні ролі у стрічці «Люксембург, Люксембург» зіграли учасники реп-гурту «Курган і Agregat» – брати Раміл та Аміл Насірови.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA