Срср трейлер фільми українське кіно кіно Держкіно кіновиробництво Срср

«БожеВільні»: в Україні покажуть фільм про радянських дисидентів, які зіткнулися з безжальністю системи СРСР

Сейчас читают: 726
womo.ua

Історична драма «БожеВільні» режисера Дениса Тарасова вийде в український прокат наступного року. Про це повідомляє Держкіно.

Зазначається, що історія фільму «БожеВільні» заснована на спогадах реальних борців за демократію — радянських дисидентів, які зіткнулися з безжальністю тоталітарної радянської системи. Читайте також: Українці почали частіше дивитися вітчизняне кіно, — дослідження Читайте також: На кінофестивалі у Німеччині покажуть 9 українських фільмів Події стрічки розгортаються у 70-х роках навколо головного героя — Андрія Довженка.

За небажання зректись своїх переконань він потрапляє у справжнє пекло каральної психіатрії. Перед ним постає непростий вибір — співпрацювати з КДБ і повернутися до сім’ї чи розкрити правду про дисидентів, закатованих у психлікарнях. Читайте також: На міжнародному кінофестивалі покажуть 10 українських документалок Додамо, що стрічка «БожеВільні» є дебютною повнометражною роботою режисера Дениса Тарасова, створена компанією «Спільна Перемога Продакшн» разом із FILM.UA Group та ДП «Національна Кінематека України» за підтримки Держкіно.

The post «БожеВільні»: в Україні покажуть фільм про радянських дисидентів, які зіткнулися з безжальністю системи СРСР appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA