Срср фільми жінки ракетний удар Срср

В Україні показали фільм-розслідування, присвячений загиблій журналістці Вірі Гирич: деталі

Сейчас читают: 419
womo.ua

Редакція «Радіо Свобода» показала фільм-розслідування про продюсерку й журналістку Віру Гирич. Про це пише Радіо Свобода. Журналіст-розслідувач «Схем» Сергій Андрушко став автором фільму про Віру Гирич, яка загинула 28 квітня 2022 року в Києві внаслідок влучання російської ракети у багатоквартирний будинок, у якому вона мешкала. Читайте також: «БожеВільні»: в Україні покажуть фільм про радянських дисидентів, які зіткнулися з безжальністю системи СРСР Зазначається, що тіло загиблої журналістки виявили під уламками житлового будинку вранці 29 квітня.

В документальному фільмі «Віра» в деталях розказали про журналістку та причину її смерті. Читайте також: На міжнародному кінофестивалі покажуть 10 українських документалок Додамо, що Віра працювала в київському бюро «Радіо Свобода» з лютого 2018 року, а до того – на провідних українських телеканалах.

У неї залишилися батьки й дорослий син. The post В Україні показали фільм-розслідування, присвячений загиблій журналістці Вірі Гирич: деталі appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA