українські фільми фільми кіно кіноіндустрія кіновиробництво фільми для жінок документальний фільм

Телеканал «Суспільне» презентував новий документальний фільм про культурну дипломатію українок

Сейчас читают: 684
womo.ua

Телеканал «Суспільне Культура» презентував свій новий документальний фільм «Мʼяка сила. Зрушити Європу» про чотирьох українських мисткинь, які через повномасштабну війну в Україні виїхали за кордон, де просувають українську культуру.

Про це пише «Суспільне Культура». «Мʼяка сила. Зрушити Європу» — це історія про чотирьох українських мисткинь, кожна з яких зіткнулася з особистими викликами після повномасштабного вторгнення та зрештою знайшла власний шлях, аби ближче познайомити європейців з Україною та українською культурою. Читайте також: Український фільм «Памфір» зібрав у прокаті майже 11 мільйонів гривень Головні героїні фільму — акторка Оксана Черкашина, кінорежисерка і письменниця Ірина Цілик, співачка Марина Круть (KRUTЬ) та хореографка Олена Шоптенко, які розкажуть свої історії та покажуть свій побут та роботу.

Авторка і режисерка фільму — Надія Миколаєнко, продюсерка — Ксенія Шубеляк. Читайте також: «Східний фронт»: в Австрії покажуть фільм про російську війну проти України Зазначається, що події фільму розгортаються у Парижі, Відні, Варшаві та Бордо, глядачі, зокрема, побачать відео з виступів, мистецьких акцій та подорожей. Читайте також: Чи варто дивитись «Еґреґор»: рецензія на український містичний трилер The post Телеканал «Суспільне» презентував новий документальний фільм про культурну дипломатію українок appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA