Литва Україна українські фільми українське кіно кіно Держкіно кіноафіша Литва Україна

Український фільм «Ля Палісіада» номіновано на премію Європейської Кіноакадемії: подробиці

Сейчас читают: 822
womo.ua

Український фільм режисера Філіпа Сотниченка «Ля Палісіада» номіновано на премію Європейської Кіноакадемії — European Film Awards, у категорії «Відкриття року — приз FIPRESCI».

Про це повідомляє Держкіно. Європейська Кіноакадемія оголосила номінантів цьогорічної премії в категорії «Європейське Відкриття року» (European Discovery – Prix FIPRESCI).

Серед шести фільмів у списку відтепер український іронічний детектив, створений за підтримки Держкіно – «Ля Палісіада». Читайте також: Український фільм «Ля Палісіада» став найкращим фільмом Вільнюського міжнародного кінофестивалю Переможці будуть оголошені 9 грудня на 36-й церемонії вручення Європейської кінопремії в Берліні. Про фільм:  «Ля Палісіада» став одним із небагатьох українських фільмів, який отримав номінацію на European Film Awards в категорії European Discovery – Prix FIPRESCI. Сюжет: Україна, 1996 рік.

За 5 місяців до мораторію на смертну кару двоє старих друзів, детектив міліції та судовий психіатр, розслідують вбивство свого колеги.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA