фільми українське кіно кіно новий рік Різдво Різдво Христове

Адвент-календар різдвяних та новорічних фільмів: ТОП-31

Сейчас читают: 528
womo.ua

До Різдва та Нового 2024 року залишилося всього нічого, і ми вже подумки готуємося до свят. Проте в умовах війни й бажанні російських окупантів знищити наші свята, культуру, будинки та життя, всі вище перераховані дії, до яких ми звикли в довоєнний час стали для декого неможливими, або втраченого сенсу.

Тому ми вирішили поділитися з вами частинкою святкового настрою, підібравши список найкращих фільмів про Новий рік та Різдво.

Тому вже зараз можна розпочати зворотний відлік до Нового 2024 року і насолодитися щоденним переглядом найулюбленішої стрічки. Що подивитися в грудні: ТОП-31 фільм про Різдво та Новий рік  День 1: Це дивовижне життя (1946) В основі картини лежить розповідь Філіпа Ван Дорен Стерна «Найбільший подарунок».

Сюжет фільму розгортається довкола Джорджа Бейлі, який перебуває на межі розпачу через велику кількість проблем. Це все призводить до того, що напередодні одного з найдобріших і найсвітліших свят – Різдва — Джорджа відвідують думки про самогубство.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA