Україна місто Київ Мода бренд українська мода аксесуари колекція Україна місто Київ

Український бренд KOLOMATSKA присвятив колекцію прикрас Києву: фото

Сейчас читают: 900
womo.ua

Український бренд KOLOMATSKA презентує нову колекцію «вДома» — це присвята рідному місту Києву, який завжди у думках і серці.

До колекції увійшли каблучки, сережки й кольє з ювелірної латуні, прикрашені ювелірною емаллю, в основі яких двосторонні медальйони із символами Києва, а також оновлений кулон у вигляді монумента «Батьківщина-Мати» Читайте також: Українські бренди Syndicate і Mikki Fingaz випустили спільний дроп: фото Додамо, що знаковою частиною колекцію вДома став оновлений монумент Україна мати, який офіційно отримав новий символ — український Тризуб.

Він є уособленням стійкості та незламності українського народу. Монумент «Батьківщина-мати» був офіційно перейменованим на «Україна-мати» до Дня Незалежності України, 24 серпня. Читайте також: Київ — серце України: як українські бренди прославляли столицю України Про бренд KOLOMATSKA: KOLOMATSKA – бренд, створений стилістом, покликаний задовольнити всі потреби жіночої аудиторії в аксесуарах.

Усі продукти лінійки утворюють стилістичну капсулу та чудово поєднуються між собою. Читайте також: UAnimals презентували благодійний дроп, присвячений червонокнижним тваринам: фото ДНК бренду – ручна робота, всі елементи колекції створюються вручну на власному виробництві в місті Києві.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA