Мода бренд українська мода українські бренди бренд одягу бренди одягу

Український бренд L’eskizzo представив нову капсульну колекцію одягу для жінок: фото

Сейчас читают: 999
womo.ua

Український бренд L’eskizzo присвятив капсулу відпочинку і рефлексії та пропонує нове прочитання класичного тейлорингу — подалі від офісу та напруженої рутини повсякденних справ в колекції одягу Sabbatical.

Про вихід нової колекції бренд повідомив на своїй сторінці в Instagram. Читайте також: Мода осінь-зима 2023-2024: українські бренди випустили нові колекції стильного одягу L’eskizzo не обтяжує одяг декоративними елементами.

Виключеннями є деталі крою, як от присутній на піджаку накладний лацкан, який можна за бажанням застібнути на ґудзик. Читайте також: Мода осінь-зима 2023/2024: український бренд випустив велику колекцію верхнього одягу для жінок Розрізи, які стали фірмовим знаком Leskizzo, також присутні й в капсулі Subbatical, адже вони забезпечують більше свободи та комфорту. Читайте також: Український бренд iam випустив колекцію зимових речей: фото В новій капсулі L’eskizzo експериментує із яскравими кольорами та незвичними текстурами — анімалістичним принтом, пропонуючи костюм із леопардового плюшу, та створює акцентні сети — в трендовому червоному кольорі, а також із мʼякої вовни букле небесно-блакитного відтінку.

The post Український бренд L’eskizzo представив нову капсульну колекцію одягу для жінок: фото appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA