На Венеційський кинофестиваль українські фільми українське кіно Держкіно приз На Венеційський

Фільм Анни Бурячкової «Назавжди-назавжди» виграв головний приз на кінофестивалі в Німеччині

Сейчас читают: 999
womo.ua

Український фільм режисерки Анни Бурячкової «Назавжди-назавжди» отримав головний приз на 33-му кінофестивалі Film Festival Cottbus в німецькому Котбусі.

Про це пише Держкіно. Зазначається, що дебютне повнометражне кіно режисерки Анни Бурячкової про підлітків у Києві 90-х отримає приз у розмірі 25 тисяч євро.

Стрічку зняли в копродукції із Нідерландами. Читайте також: З плакатами про Україну: команда фільму «Назавжди-назавжди» провела акцію на Венеційському кінофестивалі: фото Сценарій до фільму «Назавжди-назавжди» Бурячкова написала разом із Мариною Степанською («Стрімголов») під час карантину через COVID–19.

Знімання закінчили в Києві за два місяці до повномасштабної війни. Матеріали евакуювали до Амстердама, де до команди фільму долучилися нідерландські співпродюсери та партнери з постпродакшену. Читайте також: На Венеційському кінофестивалі покажуть український фільм «Назавжди-назавжди»: постер За сюжетом, Тоня переходить зі школи в центрі міста до школи в спальному районі, де потрапляє до компанії «відчайдушних підлітків, як шукають пригод і неприємностей на околицях постсоціалістичного Києва».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA