бренд аксесуари новий рік Різдво прикраса Різдво Христове

Український бренд FORMI випустив новорічну прикрасу у формі яблука: фото

Сейчас читают: 234
womo.ua

Український ювелірний бренд FORMI випустив нову новорічну прикрасу Apple. Прикраса створена, щоб віддати шану історії новорічних традицій.

Бренд нагадує, що першими прикрасами новорічної ялинки були цукерки і яблука, а за легендою у 1848 році через неврожай у Німеччині майстрам довелось рятувати атмосферу свята та видути зі скла кольорові кулі замість яблук.

Скляні іграшки вийшли настільки красивими, що набули шаленої популярності по всій Європі, і ми користуємося ними й сьогодні. Читайте також: Захисниця України Руся Данілкіна знялася для новорічної колекції українського бренду GASANOVA: фото Свій лаконічний підвіс FORMI також виконали за всіма технологіями склодуву та поєднали зі срібним ланцюжком у позолоті або шовковим шнуром.

Вартість прикраси: від 1900 до 3500 грн. Читайте також: Бізнес під час війни: українка заснувала бренд жіночого одягу Overthinking The post Український бренд FORMI випустив новорічну прикрасу у формі яблука: фото appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA