Украина конкурс lexus Украина

ХІ Всеукраїнський студентський конкурс торговельної реклами

Сейчас читают: 477
womo.ua

24 листопада 2023 року у Державному торговельно-економічному університеті м. Києва відбудеться грандіозна подія:  ХІ Всеукраїнський студентський конкурс торговельної реклами. Мета конкурсу – підвищення рівня підготовки майбутніх фахівців для сфери реклами, зв’язків із громадськістю, маркетингу та суміжних спеціальностей, відпрацювання ними отриманих навичок розробки ідей рекламних матеріалів та їх втілення за допомогою сучасних графічних редакторів, програм монтажу відео, настільних видавничих систем, інших спеціалізованих програмних продуктів у практичну діяльність.

Щорічний конкурс – це 500+ учасників, 10 номінацій, 15+ партнерів,  подарунки та призи, популяризація та реклама у соціальних мережах, висвітлення подій на сайті університету.

Координаторами конкурсу та керівниками номінацій виступили представники кафедри журналістики та реклами Державного торговельно-економічного університету. Номінації Конкурсу: 1.

Друкована реклама 5. Аудіореклама 2. Інфографіка в рекламі 6. Інтернет-реклама 3. Фірмовий стиль 7. Проєкт рекламної кампанії 4.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA