бренд аксесуари українські бренди бренд одягу бренди одягу мода 2023

Український бренд iam випустив колекцію зимових речей: фото

Сейчас читают: 339
womo.ua

Український бренд iam випустив колекцію аксесуарів й зимового одягу «Selected Knits», виконаних виключно з натуральних матеріалів.

Про це йдеться на сайті бренду. Зазначається, що в новій колекції представлені в’язані речі, мета яких: дарувати комфорт, затишок та тепло. Читайте також: Мода осінь-зима 2023/2024: український бренд випустив велику колекцію верхнього одягу для жінок Основою колекції стала велика лінійка в’язаних аксесуарів, а саме: шарфи, шапки, рукавички-мітенки, комірці, шкарпетки, головні пов’язки. Читайте також: Український бренд COYS випустив колекцію осіннього одягу для стильної та ділової жінки: фото Додамо, що повязки на голову представлені в різноманітті таких кольорів: сірого, білого, червоного, чорного та синього. Читайте також: Прикраса за донат!

Freedom & Humanity випустив колекцію прикрас з уламків збитих ракет та організував розіграш Також до колекції увійшли декілька светрів: білий, виготовлений зі 100% кашеміру, яскравий червоний, синій, а також сливовий.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA