бренд психологія одяг бренд одягу бренди одягу

Український бренд жіночого одягу Hey Sis! створив колекцію «худі-антистрес»: фото

Сейчас читают: 711
womo.ua

Український бренд одягу Hey Sis! створив колекцію «худі-антистрес», що знижують рівень тривожності. Зазначається, що в худі використали шість терапевтичних елементів від психологині Олени Шершньової, зокрема, «Квадрат дихання» для повернення спокійного емоційного стану.

Худі-антистрес – одяг, що заспокоює. Має елементи, які надають додаткову сенсорну стимуляцію – дієвий інструмент для зменшення тривожності. Читайте також: Бренд Ruslan Baginskiy випустив нову колекцію «законсервованих» шапок: фото Кишені-обійми розміщені на спині худі й призначені для теплих обіймів з близькою людиною.

Намистини можна перебирати, мотузки переплітати між собою й трансформувати в оригінальні коралі. Намистини зроблені з натурального дерева без жодного покриття, тому їх дуже легко розмальовувати. Читайте також: На дім для безпритульних тварин: в Україні випустили благодійну колекцію одягу «Твоє худі — їхня домівка» Наліпки-смайли створюють настрій і легко знімаються.

В кишені-кенгурушці схована аплікація для прокачки дрібної моторики. Колекцію представили в трьох кольорах: смарагдовому, чорному й «капучино». Читайте також: Український бренд KSENIASCHNAIDER випустив благодійну колекцію худі: фото Проєкт, зокрема, підтримав німецький дизайнер Франк Петер Вільде.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA