місто Токіо Японія спортсмени срібна медаль новини спорту місто Токіо Японія

Українські парабадмінтоністки вибороли «срібро» міжнародного турніру

Сейчас читают: 508
womo.ua

В Токіо завершився міжнародний рейтинговий турнір з бадмінтону, де пара українок вибороли срібну медаль. Про це пише НКСІУ. Зазначається, Національна паралімпійська збірна команда України з бадмінтону виборола 2 медалі на рейтинговому для здобуття ліцензій на Паралімпіаду-2024 міжнародному турнірі з бадмінтону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, що з 07 по 12 листопада 2023 року відбувся у м.

Токіо (Японія). Читайте також: Українські шпажистки вперше за 7 років виграли командне «золото»: подробиці У змаганнях взяли участь 250 спортсменів з інвалідністю з 30 країн світу.

Честь України захищали 4 спортсмени, 3 з яких вибороли високі нагороди. Читайте також: Українська шаблістка Ольга Харлан здобула медаль Кубка світу У парних змаганнях в категорії SH6 срібну медаль вибороли Козлова Ніна та Завалій Анастасія. Читайте також: Юні українські бадмінтоністи завоювали три медалі міжнародного турніру у литовському Вільнюсі: деталі У одиночному ж розряді серед чоловіків, що виступають у класі SL3, бронзову медаль здобув Олександр Чирков.

The post Українські парабадмінтоністки вибороли «срібро» міжнародного турніру appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA