Украина Англия Ukrainian Fashion Week Нео українські дизайнери Украина Англия

Підкорюють нові горизонти: українські дизайнери представлять свої колекції на Тижні моди у Лондоні

Сейчас читают: 837
hochu.ua

Українські дизайнери KSENIASCHNAIDER, ELENAREVA, NADYA DZYAK та FROLOV покажуть свої нові колекції на наймоднішій події у Лондоні.

Докладніше про цю новину читайте у нашому матеріалі!Цього сезону завдяки співпраці між Ukrainian Fashion Council та Ukrainian Fashion Week, а також British Fashion Council та London Fashion Week у рамках ініціативи "Support Ukrainian Fashion" на Тижні моди в Лондоні відбудеться показ трьох українських брендів.

Вже 19 вересня KSENIASCHNAIDER, ELENAREVA та NADYA DZYAK представлять свої колекції під час цієї події. Читати також "Тобі можна бути (з) ким захочеш": український бренд womán jewelry випустив прикрасу на підтримку ЛГБТ+ військових А ось український бренд FROLOV представить нову колекцію весна-літо 2024 року окремо від своїх колег.

Нагадаємо, що минулого року дизайнер показував свої творіння в рамках загального показу з іншими брендами.Співзасновниця Ukrainian Fashion Week та голова Експертного комітету Ukrainian Fashion Council Ірина Данилевська каже, що головна місія українських дизайнерів — це творити попри всі складнощі та розповідати світові про Україну.Спільний показ українських дизайнерів відбудеться на подіумі London Fashion Week вже вдруге.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA