Украина Швейцария турнир спортсмени золота медаль перемога успішні жінки новини спорту Украина Швейцария

Юні українські бадмінтоністи завоювали три медалі міжнародного турніру у литовському Вільнюсі: деталі

Сейчас читают: 691
womo.ua

Юні українські бадмінтоністи віком до 19 років завоювали три медалі міжнародного турніру у литовському Вільнюсі — два «золота» та бронзу.

Про це повідомляє Base of Ukrainian sports. Переможці міжнародного турніру у литовському Вільнюсі 2023:  Золота медаль:  В одиночних змаганнях найкращою серед дівчат стала Марія Корягіна. Читайте також: Українські борчині здобули три медалі на молодіжному ЧС з боротьби у Тирані Також ще одне золото здобула і жіноча пара — Ярослава Ванцаровська та Марія Корягіна. Читайте також: Українська шахістка Анна Музичук посіла рекордне друге місце на турнірі Grand Swiss Бронзова медаль:  Чоловіча українська пара закінчила змагання на третій позиції.

Бронза тут у Владислава Куніна і Єгора Романюка. The post Юні українські бадмінтоністи завоювали три медалі міжнародного турніру у литовському Вільнюсі: деталі appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA