Вершков рецепти страви Вершков

Банош, сирник та ліниві вареники: як італієць готує українські страви

Сейчас читают: 383
womo.ua

Марко Черветті Марко Черветті — італієць, кухар, бренд-шеф ресторанних проєктів Fozzy Group, який після початку повномасштабного вторгнення не просто залишився в Україні, але й почав мандрувати країною, що відкрити для себе найцікавіші локальні продукти та краще зрозуміти українську кухню.

Він веде влог про мандрівки, а також залюбки ділиться власними інтерпретаціями українських страв, які його вразили найбільше.

Ми попросили його поділитися своїм поглядом на те, як готувати банош, сирники та ліниві вареники. Банош Інгредієнти: Сир (Горгонзола та Ементаль або інший сир на смак) — 400 г Вершки — 500 мл Вода — 1,5 л Кукурудзяне борошно або крупа — 500 г Вершкове масло — 80 г Оливкова олія — 50 мл Сіль Перець Як готувати: Розігрій духову шафу до 180 градусів.

У великій каструлі змішай вершки та воду. Посоли, додай кілька столових ложок олії, постав на вогонь. Зріж з сиру скоринку, поріж його невеличкими шматочками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA