спорт ЧС успішні жінки НОК України новини спорту

Українські борчині здобули три медалі на молодіжному ЧС з боротьби у Тирані

Сейчас читают: 929
womo.ua

У столиці Албанії розпочався чемпіонат світу з боротьби серед спортсменів віком до 23 років, де українки вибороли три медалі — золоту та дві бронзові.

Про це пише НОК України. У вазі до 59 кг найкращою стала Соломія Винник. Українка впевнено пробилася до фіналу, де у напруженій сутичці здолала японку та стала чемпіонкою світу серед молоді (U23). Читайте також: Українська рапіристка Аліна Полозюк виграла золото сателіту в Стамбулі Бронзовою призеркою у вазі до 68 кг стала Манола Скобельська.

У кваліфікації Манола поступилася фаворитці змагань туркені Бас, тому була змушена пробиватися до нагороди через втішні сутички, що українка впевнено і зробила.

У малому фіналі наша спортсменка здолала представницю оркостану та здобула бронзову медаль. Читайте також: Українська плавчиня здобула три «золота» та «срібло» на ЧС з вільного занурення Також із бронзовою нагородою завершила свої виступи Анастасія Альпеєва.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA