Украина українське кіно що подивитись Украина

Українські прем’єри листопада: що дивитись в кінотеатрах

Сейчас читают: 476
womo.ua

Вже цього четверга на глядачів чекатимуть гучні прем’єри українського кінематографа. На що варто звернути увагу — читайте в нашому матеріалі. «Перший код» Коли: 16 листопада Історія розпочинається у 50-х роках, коли українські інженери створили перший комп’ютер, і продовжується до сьогоднішнього дня.

Сучасний ІТ-сектор став не просто потужною індустрією, але і важливим фронтом у війні з Росією. Фільм «Перший код» розповідає про реальну боротьбу IT-спеціалістів, які об’єдналися в 300-тисячне віртуальне військо, а також про звичайних людей, які зуміли протистояти ворогові за допомогою смартфонів.

У фільмі кожен глядач дізнається історію створення кібервійська і від  міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова, який розповість про роль українців у кібервійні.

Обіцяють, що фільм не поступатиметься Голлівуду у форматі документальної драми. У зйомках стрічки взяли участь міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, представники Інституту кібернетики імені В.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA