Vogue бізнес українські дизайнери

Українські дизайнерки Мері Фуртас і Юлія Пеліпас увійшли до списку The Vogue Business 100 Innovators

Сейчас читают: 940
womo.ua

Видання Vogue опублікувало другий щорічний список Business 100 Innovators, в якому зібрали лідерів, засновників та креаторів, що отримали визнання за свою роботу.

Серед них опинилися й дві українки – Мері Фуртас та Юля Пеліпас. Читайте також: Катерина Дорошевська: Війна стала для мого бізнесу не просто викликом, вона дала потужний поштовх для всіх процесів Як пояснюють у Vogue, в список потрапляють люди, які створюють нові ідеї та способи роботи, об’єднують інших навколо життєво важливих цілей, «створюють новий ландшафт моди та краси для майбутніх поколінь».

Він поділений на п’ять категорій: Tech and Web3 Innovators, Sustainability Thought Leaders, Beauty Disruptors і Champions of Change, Next-gen Entrepreneurs and Agitators. Читайте також: Жіноче лідерство в громадському секторі: інклюзивність та емпатія До останньої цьогоріч віднесли двоє українок: Юлію Пеліпас — засновницю бренду Bettter, який стартував у 2020 році.

Грунтуючись на апсайкл-принципах, Bettter сприяє переходу до сталого суспільства та підсиленню екологічного спрямування в індустрії. Мері Фуртас — фешн-фотографку, дизайнерку одягу і засновницю бренду Cultnaked.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA