Украина місто Софія Словаччина спорт спортсмени золота медаль срібна медаль новини спорту Украина місто Софія Словаччина

Українські стрільці здобули 14 медалей на міжнародному турнірі у Словаччині: фото

Сейчас читают: 611
womo.ua

Українські атлети здобули 14 нагород на міжнародному турнірі для юних стрільців із пневматичних пістолета та гвинтівки на 10 м у Словаччині.

Про це пише Base of Ukrainian sports. Зазначається, що у Словаччині пройшов турнір для юних стрільців із пневматичних пістолета та гвинтівки на 10 м, де українці показали гарні результати, завоювавши сім золотих медалей, три «срібла» і чотири «бронзи». Читайте також: Українки здобули «золото» відкритого чемпіонату світу з екіпірованого паверліфтингу: фото Переможці турніру у Словаччині:  У змаганнях мікст-дуетів із пістолета весь подіум в українців: перемогли тут Юлія Ісаченко і Дмитро Бобор, «срібло» у Вілєни Бевз і Максима Гімона, «бронза» — Юлії Діденко та Івана Мартинова.

У цій же дисципліні у гвинтівці третіми стали Софія Михайлюк та Іван Ткаленко. В індивідуальних змаганнях Юлія Ісаченко (пістолет) здобула дві золоті нагороди серед кадеток та юніорок. Вілєна Бевз теж піднялася на першу позицію у юніорських змаганнях. Читайте також: Українські парабадмінтоністки вибороли «срібро» міжнародного турніру Ілля Лащ у стрільбі з пістолета виборов золоту та срібну нагороди серед юніорів та кадетів відповідно.

Також на першу позицію піднялися Тимур Підгорний (кадети) та Владислав Троян (юніори), завоювавши «золото».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA